E-POŠTA info@pro-net.si
DELOVNI ČAS VSAK DAN OD 09:00 DO 17:00 URE
070 609 113

Hitro popravilo računalnikov in mobilnih telefonov

hitro popravilo računalnikov maribor Računalniški servis Maribor

Hitro popravilo računalnikov in mobilnih telefonov

<h1>Hitro popravilo računalnikov Maribor</h1>

 

Nudimo hitro popravilo računalnikov  Maribor brez plačila kilometrine v Mariboru. Računalniški servis Maribor ponuja hitro in zanesljivo popravilo vseh elektronskih naprav. Izvajamo servise računalnikov Apple, Samsung, Lg, Hp, Dell, Toshiba, Mega, Medion ter večina ostalih pomembnih znamk in modelov. Večina popravil je izvedena v istem dnevu, zato stankam omogoča najboljšo stopnjo zanesljivosti in hitrosti v Mariboru. Nudimo storitve, ki segajo od zamenjave počenega zaslona do odstranitve okužbe z računalniškimi virusi. Tudi ponastavitev gesel, inštalacija operacijskega sistema, odklep mobilnih naprav, nadgradnje strojne opreme, nadgradja programske opreme ter vse ostale pomembne storitve. Od leta 2018 ponujamo tudi obnovitev podatkov za vse mobilne naprave. V obnovo vključujemo SD kartice, računalnike kot prenosne kot namizne ter prenosne in stacionirane trde diske.

Naše storitve nudimo kot fizičnim osebam tako tudi pravnim osebam.Hitro popravilo račulnaikov Maribor je naša prednost z odličnostjo in natančnostjo. K vam bomo poslali visoko kvalificirane tehnike, da bojo popravili vašo elektronsko napravo. V primeru, da tehnik ne bo mogel odpraviti napake na mestu, bo napravo odpeljal v servisne prostore. Popravila izvajamo tudi v naših servisnih prostorih, ter dostavimo napravo takoj ko bo to mogoče. Za prevzem in dostavo v Mariboru ne bomo zaračunavali dodatka.

 

Naši tehniki bodo poskrbeli za vašo napravo, da bo servis potekal nemudoma in, da bojo nadomestni deli originalni, če je to v vašem interesu. Vršimo prodajo originalnih nadomestnih delov za računalnike ter vršimo prodajo izveserijskih nadomestnih delov ( kopije ). Naše podjetje vedno priporoča serijsko nadomestno opremo, saj le tako lahko zagotovimo, da bo vaša naprava delovala po določililh proizvajalca.

 

Na svoje delo nudimo garancijo najmanj 90 dni, ter na nadomestne dele garancijo s strani proizvajalca. Trajanje garancije proizvajalca je večinoma od 1 leta pa vse do 7 let.

Hitro popravilo računalnika Maribor je storitev s strani podjetja Pro Net in je del večjega projekta Računalniški servis Maribor Moj Serviser Pro – Net.

 

Comments are closed.