E-POŠTA info@pro-net.si
DELOVNI ČAS VSAK DAN OD 09:00 DO 17:00 URE
070 609 113

Izdelava spletnih strani Maribor

Izdelava Spletnih Strani Maribor Računalniški Servis Maribor

Izdelava spletnih strani Maribor

<h1>Izdelava spletnih strani Maribor</h1>

Izdelava spletnih strani Maribor je veja našega Računalniškega servisa v Mariboru s katero se ponašamo z več let izkušnj. S podjetjem Global Net smo razširili našo vizijo izdelavo spletnih strani Global Net na tuje trge. Naši izkušeni razvijalci delujejo znotraj našega podjetja, in za izdelavo spletnih strani ne najemamo tujih izvajalcev. S tem vam zagotavljamo popolno predanost vam ter prilagoditev vašim željam. Oblikujemo različne vrste projektov ne glede na njihovo velikost.

Od spletnih trgovin do notranjih aplikacij, ki se ukvarjajo z vašim podjetjem – naša ekipa je že delovala na skoraj vseh področjih.
Kadarkoli v delovnem času se lahko posvetujete z nami, da bomo skupaj načrtovali vašo vizijo.

Naša ekipa poslovnih analitikov je na voljo za oceno projekta, ki ga načrtujete. Z veseljem vas bomo obiskali na vašem podjetju, da bi skrbno in podrobno načrtovali projekt ter bi s skupnimi močmi pomagali vaš projekt oživeti.

Naši tehniki imajo več kot 10 let izkušenj pri oblikovanju in razvoju spletnih strani. Naše stranke obsegajo več različnih industrijskih sektorjev in segajo od majhnih podjetij do mednarodnih korporacij. Uspešno smo oblikovali več spletnih mest od spletnih vizitk do zapletenih spletnih aplikacj, ki so pomembne za vsakodnevne naloge, spletne strani ter različne platforme.

Naše podjetje v prvi vrsti pričakuje veliko od svojih zaposlenih, zato nam je vsak projekt izziv.
Z uporabo sodobnih tehnologij, kot so HTML5, CSS3, JQuery, PHP in MySQL poskrbimo za izboljšanje uporabniške izkušnje in funkcionalnosti. Ustvarjamo zanimive vizualne učinke, ki bodo navduševali uporabnike.

Pomagali vam bomo izbrati idealno spletno razvojno tehnologijo za vaše potrebe na podlagi vaših naložbenih in poslovnih ciljev.

<h1>Optimizacija ter oglaševanje</h1>

Naši oblikovalci so pripravljeni, da nas obiščete v naših prostorih, prav tako vas lahko obiščemo na lokaciji po dogovoru. Da bi vam popolnoma ustregli pri vaši želji spletne strani, ter cilji skupini, je mogoče naročiti tudi vodenje Adwords oglaševanja ter postavitev SEO.

 

 

 

Comments are closed.