E-POŠTA info@pro-net.si
DELOVNI ČAS VSAK DAN OD 09:00 DO 17:00 URE
070 609 113

Popravilo prenosnikov

Popravilo prenosnikov Računalniški servis Maribor Global Net d.o.o.

Popravilo prenosnikov

<h1> Popravilo prenosnikov </h1>

 

Popravilo prenosnikov je v našem podjetju ena najbolj znanih storitev.

Se vam je pokvaril prenosni računalnik? Lahko ste brez skrbi.

Naša usposobljena in prijazna ekipa tehnikov je tukaj za vas, da nazaj vnese življenje v vaš prenosni računalnik. Vršimo diagnostiko in popravilo vseh težav prenosnih računalnikov, od preprostih popravkov, do zapletenih popravil. Naše cene so konkurenčne in po urni postavki storitve.

Smo hitri, profesionalni in kvalitetni. Lahko naročite našega tehnika, ali pa se preprosto oglasite v naših servisnih prostorih. Naše storitve so na voljo vsakomur, kot fizičim osebam kot tudi pravnim osebam. Za vsakega nekaj.

<h2> HITROST </h2>

Delamo vsak dan v tednu, za nujna popravila. Večina storitev, ki jih opravimo je opravljenih v roku 24 ur. Če naročite tehnika na lokacijo, je v večini primerov diagnostika opravljena na lokaciji, zato boste v večini primerov takoj vedeli kaj je narobe z vašim prenosnim računalnikov ter kakšen bo strošek popravila. Skoraj vsa popravila se dogajajo na terenu, za ostala popravila je potreben ali obisk, ali predaja vaše naprave tehniku, kateri bo nadaljeval popravilo v naših servisnih prostorih.

Tako, kjerkoli ste v Mariboru imate brezplačno kilometrino. Ker razumemo, da vaš računalnik potuje z vami smo fleksibilni in vam lahko napravo dostavimo na drugo mesto, od lokacije na katerem smo napravo prevzeli. Zahvaljujoč našim odzivnim tehnikom, ni pomembno kje v Mariboru se nahajate, zato bomo poskrbeli, da čimprej pridemo na lokacijo.

Izvajamo kakovostna popravila za večino znamk prenosnih računalnikov. Nudimo garancije na svoje delo minimalno 90 dni, ter tovarniške garancije od 1 do 8 let. Izvajamo interna popravila ( popravila znotraj našega podjetja ) zato so naše storitve hitre in kakovostne.

Naša ekipa je vedno pripravljena in dosegljiva. Pokličete nas lahko na našo številko zgoraj ali pa nam pišete po elektronski pošti.

Poskrbeli bomo za vaš prenosnik, vam pa vlili nasmeh na obraz.

 

Računalniški servis Maribor Moj Serviser.

Leave a Comment