E-POŠTA info@pro-net.si
DELOVNI ČAS VSAK DAN OD 09:00 DO 17:00 URE
070 609 113

Popravilo računalnika

Popravilo računalnika Računalniški servis Maribor Global Net d.o.o.

Popravilo računalnika

POPRAVILO RAČUNALNIKA

Popravilo računalnika in servis  lahko zaupate le pravim strokovnjakom. Pri podjetju Računalniški servis Maribor Moj Serviser, se zavedamo, da je vaš računalnik nepreceljiv.

Ko se boste odločili za popravilo, je pri nas računalnik na varnem. Naši tehniki skrbijo, da je popravilo izvedeno kar se da hitro ter z natančnostjo.

V najbolj pogostih primerih izvedemo servis računalnika v 24 urah ali že na lokaciji, kjer naročite tehnika. V primeru, da bo tehnik označil napravo kot nestabilno, jo bo odpeljal v naše servisne prostore na nadaljne testiranje in popravilo.

Diagnostike ne obračunavamo v primeru, da se odločite za servis naprave. Poleg samega servisa nudimo tudi prodajo rabljene in nove opreme. Vaš star računalnik lahko vzamemo v račun, pri nakupu novega računalnika pri nas.

ODSTRANITEV RAČUNALNIŠKIH VIRUSEV

 

Odstranjujemo računalniške viruse ter vohunsko programsko opremo. V veliko primerih to lahko upočasnjuje vaš računalnik ter poleg tega še tvegate za krajo identitete ter krajo denarja na vaši internetni banki.

 

POPRAVILO TIPKOVNIC

 

Pogosto se dogaja da na prenosnem računalniku ne deluje tipkovnica več tako kot bi morala. V večini primerov se tipkovnico zamenja, v mnogo primerih je pa tudi mogoče popravilo. Pripeljite prenosni računalnik na diagnostiko da ugotovimo rešitev.

 

PONOVNA INŠTALACIJA SISTEMA WINDOWS

 

Če vaš sistem potrebuje ponovno inštalacijo zaradi uničene baze operacijskega sistema, ne skrbite. Naši tehniki vam bodo ponovno naložili operacijski sistem po vaši želji.

 

REŠITEV PODATKOV POKVARJENEGA RAČUNALNIKA

 

Se vam je pokvaril računalnik in ne veste, kako bi dostopili do svojih podatkov? Prinesite svoj uničen računalnik in poskusili bomo rešiti vse stare podatke. V 89% primerih pridobimo vse podatke nazaj tudi, če je bil trdi disk udeležen v večji nesreči.

 

POČEN EKRAN

 

Vam je na vašem računalniku počil ekran? Izvajamo servis monitorjev, ter LCD-jev na prenosnih računalnikih. Popravljamo večino znamk prenosnikov in monitorjev. Kontaktirajte nas na našo telefonsko številko ter nas vprašajte o zalogi in servisu.

 

DRUGE TEŽAVE

 

Servisiramo mnogo drugih težav, katere tukaj niso omenjene, zato priporočamo, da nas pokličete ter nas povprašate.

 

Računalniški servis Maribor Moj Serviser.

 

 

 

Leave a Comment