E-POŠTA info@pro-net.si
DELOVNI ČAS VSAK DAN OD 09:00 DO 17:00 URE
070 609 113

SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija Maribor Računalniški servis Maribor

SEO OPTIMIZACIJA

<h1> SEO OPTIMIZACIJA  </h1>

Seo optimizacija je ena najboljših rešitev za vašo spletno mesto, da bi se lahko samo spletno mesto uvrstilo visoko na Google, Bing ali bilokaterem drugem iskalniku.

Kaj je sploh SEO optimizacija?

Optimizacija spletnih strani (SEO) je postopek izboljšanja vidljivosti spletišča ali spletne strani na iskalnikih prek naravnih oz. neplačanih (organskih ali algoritemskih) iskalnih rezultatov. Vsak spletni iskalnik ima svoja pravila razvrščanja zadetkov, ki se izpišejo, ko vpišemo želen iskalni pojem. Nekatera pravila so javno objavljena, nekatera pravila so predmet špekulacij na medmrežju, nekatera pa so strogo varovana tajnost.

Pravila se stalno spreminjajo in prav zato je optimizacija spletnih strani dinamičen proces, ki zahteva stalno prilagajanje vsebin spletnih strani. Cilj optimizacije spletnih strani je torej doseči čim večje rangiranje za iskalne pojme, določene z analizo ključnih besed. Druge oblike optimizacije kot na primer ciljano oglaševanje se osredotočajo na plačljive iskalne rezultate. Prej oz. višje kot se spletna stran pojavi med iskalnimi zadetki, več uporabnikov spletnega iskalnika bo obiskalo spletno stran. Optimizacija lahko vključuje iskanje po slikah, lokalno iskanje, iskanje po videih, iskanje po novicah in panožno specifično navpično iskanje.

 

<h2> Kaj lahko naredim sam in kakšne so cene? </h2>

Seo optimizacijo je najbolje prepustiti ekspertu, saj je lahko napačno optimiziranje problematično za vašo uvrstitev v brskalnikih. Pri našem podjetju, naši programerji strogo svetujejo optimizacijo tudi če ste že v naprej pripravljeni, da boste vlagali vaše finance v Google Adwords, ali druge oglaševalske medije, saj hitrost odpiranja vaše spletne strani ter indeksiranje pripomorejo, da boste vidni svojim strankam. Hitrost odpiranja spletne strani sodi k delu optimizacije. Vsi vemo, kako je, če čakamo da se spletno mesto odpre.

V večini primerov stranke preprosto zapustijo spletno mesto, in najdejo drugega ponudnika, ki ima hitrejso spletno stran, pa ceprav je lahko slabsi.

Kontaktirajte nas, naši tehniki vam bodo z veseljem pomagali.

 

Računalniški servis Maribor Moj Serviser.

Vir: Wikipedia

 

 

 

Leave a Comment