IZDELAVA SPLETNIH STRANI MARIBOR

designer drawing mobile website development wireframe

Izdelava spletnih strani pri Računalniškem servisu Maribor vršimo kvaliteto, pozornost in unikatnost. Ponujamo različne vrste izdelave od unikatnih CMS-jev do WordPressa.

S podjetje Izdelava Spletnih Strani Moj Serviser – Pro Net., smo prebili v obdobju 2 let v trg Avstrije, Slovenije, Srbija, Anglije in Amerike. Z izdelavo spletnih strani se ukvarjamo več let, zato imamo za sabo kar nekaj referenc.

Računalniški servis Maribor Global Net d.o.o. Prenosni računalnik Maribor

NAŠI OBLIKOVALCI

Z vsakodnevno spremembo trga, se razvijajo tudi naši oblikovalci. Pri vsakem projektu se vam skrbno posvetimo, ter z vami načrtujemo novo spletno stran, katera vam dejansko lahko prinese uspeh pri vašem delu. S posebnimi tehnikami in analitiko, bomo poskrbeli, da bo vaša spletna stran imela dejanski promet, ki lahko postane vir vaše prepoznavnosti.

Za sabo imamo ogromno izkušenj in projektov kot so oblikovanje dirkališč ter vse do pogrebnih storitev.

Ker se trg razvija in usmerja v mobilne aplikacije ter večinsko v mobilne naprave, so vse naše spletne strani mobilno pripravljene ( Responsive Design ). Naši oblikovalci razvijajo igre, aplikacije, CMS-je, programsko opremo ter izdelujejo spletne strani. Naša ekipa deluje strokovno in profesionalno.

Izdelava Spletnih Strani Maribor

SEO OPTIMIZACIJA

V obdobju, kjer je veliko konkurence, vam ob izdelavi spletne strani ponujamo seo optimizacijo za vaše spletno mesto. Pri načrtovanju SEO optimizacije je prvi in ključen cilj POVEČANJE PROMETA na spletnem mestu, nato avtomatsko sledi povečanje prometa v vašem podjetju. Z natančnimi statistikami raziščemo vaš posel ter konkurenco in vam s tem svetujemo in načrtujemo spletno stran, da bo le ta pritegla čimveč obiskovalcev in visoko mesto v Google brskalnikih. Naši oblikovalci so pripravljeni, da nas obiščete v naših prostorih, prav tako vas lahko obiščemo na lokaciji po dogovoru

VZDRŽEVANJE IN VARNOST

Po izdelavi spletne strani, nudimo stranki vzdrževanje celotne spletne strani, ter s tem omogočamo spremembe samega teksta dizajna in možnost nadaljne posodobitve spletne strani. Vse naše spletne strani so zavarovane z SSL / TLS certifikati, ter s tem pokažejo pristnost in ustreznost spletnega mesta.