RAČUNALNIŠKI SERVIS MARIBOR IN OKOLICA. HITRO IN UČINKOVITO.

Računalniški servis Maribor Global Net d.o.o. Zamenjava tipkovnice Maribor

Računalniški servis Maribor deluje na vseh področjih. Kot v javnem sektorju, kot tudi v zasebnem sektorju. Naše storitve naročujejo različne organizacije in podjetja, šole, bolnice kot tudi posamezniki.

Kljub delo z različnimi institucijami, podjetji, naše podjetje ohranja enak profesionalen odnos tudi pri zasebnih uporabnikih in strankah.Naši tehniki, so usposobljeni za različne vrste storitev. Specializirani smo v storitvah od reševanja podatkov, do popravil čipovja.

Računalniški servis Maribor Global Net d.o.o. Servis računalnika Maribor

POPRAVILO STROJNE OPREME

Pri našem podjetju se trudimo, da imamo zalogo nadomestne strojne opreme, zato lahko težave opravimo v najkrajšem možnem času. V primeru, da se ne boste morali odločiti za zamenjavo z novo strojno opremo, vam ponujamo tudi obnovljeni program strojne opreme z garancijo.

Na vse naše storitve nudimo minimalno garancijo 90 dni.

Vsi naši visokousposobjeni tehniki, skrbno servisirajo vaše naprave po standardih podjetja Moj Serviser – Pro Net, in s tem zagotavljajo visoo kvaliteto. Zagotavljamo kvaliteto na vseh področjih računalništva, od strojne opreme do programske opreme.

Naše podjetje računa storitve po urni postavki. Če je napaka večje obsežnosti, naši tehniki odpeljejo napravo v naše servisne prostore na nadaljno popravilo in diagnostiko. V primeru, da se odločite za reciklažo vašega starega računalnika, vam lahko naše podjetje odkupi vaš star računalnik, ali pa uredimo primerno reciklažo po EU standardih.

vxIZaobUs1YuZ2fP

SOFTWARE REPAIR

Servisiramo vse programske in operacijske napakae. Od odstranitve računalniških virusov, do reševanja baz podatkov. Vse na enem mestu.

Ko vam računalnik ne bo deloval več, je najboljša rešitev, da pokličete naše tehnike.