E-POŠTA info@pro-net.si
DELOVNI ČAS VSAK DAN OD 09:00 DO 17:00 URE
070 609 113

Servis računalnikov in opreme

Servis računalnikov in opreme Računalniški servis Maribor

Servis računalnikov in opreme

Servis računalnikov in opreme s strani Računalniškega servisa Maribor Moj Serviser je hiter in zanesljiv. V večini primerov popravimo računalnik v roku 24ur, ter s tem nudimo zanesljivost in minimalno garancijo 90 dni.

Naša popravila so dobro ocenjena s strani naših strank, katerim vedno znova in znova prinašamo nasmeh na obraz. Politika našega podjetja je, da vsaki stranki preko njegove elektronske naprave krojimo nasmeh na obraz, ob popravljeni napravi. Ponosni smo na našo cenovno politiko, katera se obračunava po dejanskem porabljenem času. Ne vključujemo nobenih dodatnih skritih stroškov in skritega drobnega tiska. Za podjetja, je mogoče naročilo nove opreme preko finančnega leasing-a. Naš servis opravi natančne popravke za znane in neznane težave. Za večje težave vsako stranko pred tem obvestimo.

Naše storitve popravil vaših naprav so priročne in hitre. Naši tehniki vas bodo obiskali na lokaciji, ter poskušali rešiti težavo na samem mestu naprave ( v okrožju Maribor-a je kilometrina brezplačna ). V primeru, da želite napravo pripeljati, se lahko preko telefonskega razgovora dogovorite ali za primerno lokacijo na kateri bodo naši tehniki prevzeli napravo ali pa jo pripeljete v naše prostore. Vsaka stranka ob prevzemu podpiše listino, na kateri je njena identifikacijska številka, po kateri lahko spremlja sam potek servisiranja njegove naprave. Potek servisiranja je možen preko obveščanja preko telefona, elektronske pošte, SMS sporočil ali preko socialnih omrežij.
Izvajamo vse vrste računalniških popravil: od popravkov, do nadgradnje, ki jo potrebujete za nemoteno delovanje vašega podjetja ali domačega računalniškega omrežja.

<h1>Servis računalnikov in opreme </h1>

Naši tehniki so izurjeni za popravilo večine elektronskih naprav. Izučeni smo na operacijskih sistemih Android, Linux, Mac in Windows. Posodabljamo programsko opremo, in vršimo prodajo programske opreme ter operacijskih sistemov.

Obiščemo vas na domu v vaši pisarni, oz. na lokaciji na kateri boste naročil servis računalnikov in opreme ali samo mobilnega telefona. Čisto preprosto. Brezplačno v Maribor-u. Obiščete nas lahko tudi na našem servisu.

Smo fleksibilni kot se bo le dalo glede lokacije ter se trudimo na smo v najkrajšem možnem času na kraju napake. Ko nas pokličete, bomo takoj sporočili to našim tehnikom, kateri se bodo trudili, da bodo že na kraju popravili vašo napravo. Lahko se tudi oglasite na naši lokaciji, na kateri bomo sprejeli vašo napravo. V najpogostejših primerih vam bomo napravo popravili napravo v roku 1 dneva ali še isti dan. Smo stacionirani v Mariboru, zato ne bomo obračunavali kilometrine znotraj Maribor-a.

Smo lokalno podjetje za celoten Maribor in okolico.

Naše storitve pokrivajo celoten Maribor z okolico. Če ste v bližini in če imate pokvarjeno napravo, nas obiščite in pomagali vam bomo z našimi izkušnjami in strokovnostjo. Naše storitve pokrivajo servis strojne opreme, programske opreme ter programiranje in izdelavo spletnih strani.
Cenovno dostopni servis računalnikov.

Naš računalniški servis Maribor je zasnovan, da je cenovno dostopen vsem prebivalcem Maribor-a. Najpogostejša popravila so v nizkem cenovnem razredu. Naša ekipa tehnikov je fleksibilna, prijazna in strokovna. Če boste imeli več želj, vam bodo tehniki z veseljem pomagali rešiti neželjene težave.

Pokličite nas in se pogovorite z nami.

Naše podjetje ni samo servis računalnikov ter elektronskih naprav.

Smo pravi IT-jevci. Ponujamo vse IT rešitve. Od izdelave spletne strani do prikopa omrežij.
Pokličite in se prepričajte.

Preberite več www.računalniškiservismaribor.eu

Leave a Comment