E-POŠTA info@pro-net.si
DELOVNI ČAS VSAK DAN OD 09:00 DO 17:00 URE
070 609 113

Servis računalnikov Maribor

Servis računalnikov Maribor Računalniški servis Maribor Global Net d.o.o.

Servis računalnikov Maribor

<h1>SERVIS RAČUNALNIKOV MARIBOR</h1>

 

Servis Računalnikov Maribor izvaja podjetje Moj Serviser – Pro Net z mlado in profesionalno ekipo.

Naše podjetje vam nudi hitri servis računalnikov s primernimi cenami. V kratkem servisnem obdobju ne pozabljamo na kvaliteto našega dela.

POPRAVLJAMO RAZLIČNE ELEKTRONSKE NAPRAVE. NA SVOJE DELO DAJEMO GARANCIJO ZA SERVIS RAČUNALNIKOV MARIBOR

 

Ker se ukvarjamo tudi s programiranjem, naše podjetje nudi tudi rešitev programskih napak različnih sistemov.

Od programiranja novih sistemov, do samih operacijskih sistemov, nudi podjetje Moj Serviser – Pro Netustrezne rešitve glede na elektronsko napravo. Posodabljamo in nalagamo sisteme na različne elektronske naprave.

 

RAČUNALNIŠKI SERVIS

 

Računalniški servis Maribor deluje na vseh področjih. Kot v javnem sektorju, kot tudi v zasebnem sektorju. Naše storitve naročujejo različne organizacije in podjetja, šole, bolnice kot tudi posamezniki.

Kljub delo z različnimi institucijami, podjetji, naše podjetje ohranja enak profesionalen odnos tudi pri zasebnih uporabnikih in strankah. Naši tehniki, so usposobljeni za različne vrste storitev. Specializirani smo v storitvah od reševanja podatkov, do popravil čipovja.

Pri našem podjetju se trudimo, da imamo zalogo nadomestne strojne opreme, zato lahko težave opravimo v najkrajšem možnem času. V primeru, da se ne boste morali odločiti za zamenjavo z novo strojno opremo, vam ponujamo tudi obnovljeni program strojne opreme z garancijo.

Na vse naše storitve nudimo minimalno garancijo 90 dni.

Servisiramo vse programske in operacijske napake. Od odstranitve računalniških virusov, do reševanja baz podatkov. Vse na enem mestu.

Ko vam računalnik ne bo deloval več, je najboljša rešitev, da pokličete naše tehnike.

 

<h2> CENIK </h2>

Naše podjetje računa storitve po urni postavki. Če je napaka večje obsežnosti, naši tehniki odpeljejo napravo v naše servisne prostore na nadaljno popravilo in diagnostiko. V primeru, da se odločite za reciklažo vašega starega računalnika, vam lahko naše podjetje odkupi vaš star računalnik, ali pa uredimo primerno reciklažo po EU standardih.

Naše storitve nudimo kot fizičnim osebam tako tudi pravnim osebam. Hitro popravilo račulnaikov Maribor je naša prednost z odličnostjo in natančnostjo. K vam bomo poslali visoko kvalificirane tehnike, da bojo popravili vašo elektronsko napravo. V primeru, da tehnik ne bo mogel odpraviti napake na mestu, bo napravo odpeljal v servisne prostore. Popravila izvajamo tudi v naših servisnih prostorih, ter dostavimo napravo takoj ko bo to mogoče. Za prevzem in dostavo v Mariboru ne bomo zaračunavali dodatka.

Naši tehniki bodo poskrbeli za vašo napravo, da bo servis potekal nemudoma in, da bojo nadomestni deli originalni, če je to v vašem interesu. Vršimo prodajo originalnih nadomestnih delov za računalnike ter vršimo prodajo izveserijskih nadomestnih delov ( kopije ). Naše podjetje vedno priporoča serijsko nadomestno opremo, saj le tako lahko zagotovimo, da bo vaša naprava delovala po določililh proizvajalca.

 

Na svoje delo nudimo garancijo najmanj 90 dni, ter na nadomestne dele garancijo s strani proizvajalca. Trajanje garancije proizvajalca je večinoma od 1 leta pa vse do 7 let.

Servis računalnikov Maribor je storitev s strani podjetja Moj Serviser in je del večjega projekta Računalniški servis Maribor Moj Serviser.

 

SERVIS RAČUNALNIKOV MARIBOR

 

Računalniški servis Maribor Moj Serviser.

Leave a Comment