E-POŠTA info@pro-net.si
DELOVNI ČAS VSAK DAN OD 09:00 DO 17:00 URE
070 609 113

Servis računalnikov na domu

Servis računalnikov na domu Računalniški servis Maribor Global Net d.o.o.

Servis računalnikov na domu

<h1>SERVIS RAČUNALNIKOV NA DOMU </h1>

 

Servis računalnikov na domu nudi podjetje Računalniški servis Maribor Moj Serviser hitro in učinkovito. Naše podjetje nudi popravila in računalniško podporo v Maribor-u ter okolici. Ne glede na kaj potrebujete v vezi z servisom in prodajo računalnikov in računalniške opreme. Ali je to odstranitev virusov, vohunskih programov, nadgradnji, namestitvi in upravljanju omrežja itd. Svetujemo pri nakupu strojne in programske opreme.

Usposabljamo naše stranke v pravilni rabi programov in samega računalnika. Zavzemamo se za pošteno in zanesljivo podporo našim strankam.

Naročilo servisa na domu je preprosto in učinkovito. Pokličete nas na naš telefon, ter se nam javite težavo, ki jo imate z vašo napravo. Tehnik vam bo nato sporočil približen čas, v katerem vas bo obiskal na predloženi lokaciji. V večini primerov, rešimo težavo na sami lokaciji.  Če bo tehnik ugotovil, da je težava prezapletena, in da zahteva večji poseg v računalnik, bo vam tehnik predal delovni nalog in odpeljal napravo v naše servisne prostore.

 

Pred rešitvijo napake, bo vas tehnik obvestil o stroških popravila naprave. V primeru odločitve servisa se diagnostika ne obračunava, ter se obračunava zgolj delo in nadomestni deli, če jih boste potrebovali. Po končanem popravilu vam računalnik dostavimo na lokacijo prevzema.  Plačilo je ob povzetju. Na svoje storitve nudimo minimalno 90 dni garancije, odvisno od napake. Če so v tem vključeni tudi nadomestni deli, se nudi na nadomestne deli dodatna garancija proizvajalca, katera je ponavadi do 1 leta do 8 let.

 

<h2> ZAKAJ SE ODLOČITI ZA SERVIS RAČUNALNIKOV NA DOMU PRI NAS ? </h2>

 

Razlog je čisto preprost. V mestu Maribor je kilometrina brezplačna. V večini primerov smo pri vas hitreje kot ste vi v naših prostorih. V večini primerov, je strošek vaše vožnje in vašega dragocenega časa nesmiselen, zato obiskujemo stranke na terenu. Naročilo je preprosto in enostavno. Pokličete nas na našo telefonsko številko, kontaktirate nas na Facebook profilu ali pa nas preprosto pošljete elektronsko sporočilo preko obrazca na spletni strani.

 

Računalniški servis Maribor Moj Serviser.

 

Leave a Comment