Priklop in Konfiguracija Mrežnih Naprav Računalniški Servis Maribor
Moj Serviser

Zagotavljamo Brezhibno Povezljivost in Zanesljivo Delovanje!

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri vzpostavitvi domačega Wi-Fi omrežja ali kompleksne poslovne infrastrukture, vam zagotovimo strokovno rešitev.

PRIKLOP IN KONFIGURACIJA OMREŽIJ

Brezhibna Povezljivost
za Brezskrbno Delo in Zabavo!

Naša storitev priklopa in konfiguracije mrežnih naprav se osredotoča na:

  1. Profesionalni Priklop: Naši izkušeni tehnični strokovnjaki bodo skrbno priključili vaše mrežne naprave, kot so usmerjevalniki, stikala in dostopne točke. Zagotovili bomo, da so vsi fizični priključki ustrezno vzpostavljeni in zavarovani.

  2. Natančna Konfiguracija: Pravilna konfiguracija je ključnega pomena za optimalno delovanje omrežja. Nastavili bomo varnostne parametre, omogočili brezžično omrežje, nastavili gesla in se prepričali, da so vse naprave pravilno povezane med seboj.

  3. Razširjeno Pokritost: Če želite, da vaše brezžično omrežje doseže vse kotičke vašega doma ali pisarne, bomo poskrbeli za ustrezno namestitev dostopnih točk. S tem zagotovimo enakomerno in zanesljivo pokritost signala.

  4. Optimizacija Hitrosti: S pravilno konfiguracijo omrežja lahko dosežemo boljšo hitrost in stabilnost povezave. Prilagodili bomo parametre, da bo vaša povezava delovala čim bolje.

  5. Nasveti in Navodila: Ob zaključku storitve vam bomo podali koristne nasvete in navodila za uporabo vaših mrežnih naprav. S tem boste lahko izkoristili vse funkcije, ki jih ponujajo.

DELOVNI ČAS

MOJ SERVISER
📱040 267 907

PONEDELJEK

08:00 - 15:00

TOREK

08:00 - 15:00

SREDA

08:00 - 15:00

ČETRTEK

08:00 - 15:00

PETEK

08:00 - 15:00

 

PRO.NET RAČUNALNIŠKE STORITVE, GOSTINSTVO IN TRGOVINA DOMEN ŠEŠERKO S.P.

Pekrska cesta 4
2000 Maribor
 
Davčna Številka: SI50487604
 
TRR Račun: IBAN SI56 6100 0001 0393 024
 
 

kontaktirajte nas

Z veseljem vam
bomo pomagali

Obrnite se na nas danes in zaupajte vaše težave v roke naših izkušenih tehnikov. Skupaj bomo poskrbeli za nemoteno delovanje vaših naprav!

PRIKLOP IN KONFIGURACIJA MREŽNIH NAPRAV

Pogosto
zastavljena vprašanja in odgovori

Kakšne vrste mrežnih naprav lahko priklopite in konfigurirate? + -

Priklopimo in konfiguriramo različne vrste mrežnih naprav, vključno z usmerjevalniki, stikali, dostopnimi točkami, ojačevalci signala in več.

Koliko časa običajno traja postopek priklopa in konfiguracije? + -

Čas priklopa in konfiguracije je odvisen od obsega vašega omrežja in specifičnih zahtev. Manjši domači omrežji običajno lahko konfiguriramo v nekaj urah, medtem ko lahko za bolj kompleksne poslovne sisteme traja nekaj dni.

Kaj je vključeno v storitev konfiguracije mrežnih naprav? + -

Naša storitev vključuje temeljit pregled vašega obstoječega omrežja, priklop mrežnih naprav, konfiguracijo varnostnih parametrov, nastavitev brezžičnega omrežja, optimizacijo hitrosti in nudenje nasvetov za enostavno upravljanje.

Ali boste tudi razložili, kako upravljati svoje novo konfigurirano omrežje? + -

Seveda, naši strokovnjaki vam bodo razložili, kako upravljati svoje novo konfigurirano omrežje, vključno s tem, kako dostopati do nastavitev, kako varno upravljati omrežne naprave in kako obvladovati morebitne težave, ki se lahko pojavijo.