Moj Serviser

Servis telefonov Maribor - Vaša Zanesljiva Rešitev za Težave z Mobilnimi Napravami!

Ne glede na znamko ali model, naš servis telefonov Maribor vam zagotavlja strokovno diagnostiko, hitro odpravo težav ter visoko kakovostno storitev.

SERVIS TELEFONOV MARIBOR

SERVISIRAMO VSE
VRSTE MOBILNIH TELEFONOV

Ko se obrnete na naš servis telefonov Maribor, se zavedate, da boste prejeli hitro, zanesljivo in strokovno storitev. Naša ekipa vam nudi celovito rešitev, da se lahko čim prej vrnete k uporabi svoje mobilne naprave.

Zaupajte svoje težave z mobilnimi napravami servisu telefonov Maribor in dovolite nam, da vam pomagamo. S tehnološko usposobljenimi strokovnjaki, ki so specializirani za popravilo in vzdrževanje telefonov, smo vaša zanesljiva izbira v Mariboru.

DELOVNI ČAS

MOJ SERVISER
📱040 267 907

PONEDELJEK

08:00 - 15:00

TOREK

08:00 - 15:00

SREDA

08:00 - 15:00

ČETRTEK

08:00 - 15:00

PETEK

08:00 - 15:00

 

PRO.NET RAČUNALNIŠKE STORITVE, GOSTINSTVO IN TRGOVINA DOMEN ŠEŠERKO S.P.

Pekrska cesta 4
2000 Maribor
 
Davčna Številka: SI50487604
 
TRR Račun: IBAN SI56 6100 0001 0393 024
 
 

kontaktirajte nas

Z veseljem vam
bomo pomagali

Obrnite se na nas danes in zaupajte vaše težave v roke naših izkušenih tehnikov. Skupaj bomo poskrbeli za nemoteno delovanje vaših naprav!

SERVIS TELEFONOV MARIBOR

Pogosto
zastavljena vprašanja in odgovori

Kako dolgo običajno traja popravilo telefona v vašem servisu? + -

Čas popravila je odvisen od vrste težave in razpoložljivosti delov. Manjša popravila, kot so zamenjava zaslona ali baterije, lahko trajajo od nekaj ur do enega dneva. Bolj zahtevna popravila pa lahko trajajo nekaj dni.

Ali ponujate tudi popravilo drugih mobilnih naprav, kot so tablice in pametne ure? + -

Da, poleg telefonov nudimo tudi popravilo tablic, pametnih ur in drugih mobilnih naprav. Naši strokovnjaki imajo izkušnje z različnimi vrstami naprav.

Kako lahko vem, kakšen je status popravila mojega telefona? + -

Med popravilom vas bomo redno obveščali o napredku. Lahko nas tudi kontaktirate prek telefona ali e-pošte, da preverite trenutni status vašega telefona.

Kaj storiti, če imam težavo z mojo mobilno napravo, vendar ne vem točno, kaj je narobe? + -

Če imate težave z vašo mobilno napravo, vam svetujemo, da nas kontaktirate. Naši strokovnjaki bodo opravili diagnostiko in vam podali oceno težave ter možnosti popravila.