Računalniški servis Maribor je tu, da vam olajša življenje z zanesljivo računalniško podporo.

Računalniški Servis Maribor

Kot vodilni računalniški servis Maribor vam nudimo raznolike storitve, ki vključujejo diagnostiko, popravilo, nadgradnjo in vzdrževanje vaših naprav.

Računalniški Servis Maribor

SERVISIRAMO VSE
VRSTE RAČUNALNIKOV

Računalniški servis Maribor se lahko pohvali z izkušenimi tehničnimi strokovnjaki, ki razumejo vašo potrebo po hitrem in zanesljivem reševanju težav. Naši strokovnjaki v Računalniškem servisu Maribor so specializirani za raznolike vidike računalniškega področja, od programske do strojne opreme.

Ko nas obiščete, se boste srečali z odlično ekipo, ki se zaveda, kako pomembno je, da vaše naprave delujejo brezhibno. Naša predanost kakovosti storitev se odraža v tem, da vedno stremimo k najboljšim rešitvam za vas.

Z veseljem bomo vaše naprave diagnostično pregledali v našem Računalniškem servisu Maribor, vam svetovali o najboljših možnostih in vas seznanili z vsakim korakom postopka.
Naš Računalniški servis Maribor se lahko pohvali s tem, da svoje storitve nenehno prilagajamo hitrim spremembam v tehnološkem svetu, da vam zagotovimo najboljše rešitve.

DELOVNI ČAS

MOJ SERVISER
📱040 267 907

PONEDELJEK

08:00 - 15:00

TOREK

08:00 - 15:00

SREDA

08:00 - 15:00

ČETRTEK

08:00 - 15:00

PETEK

08:00 - 15:00

 

PRO.NET RAČUNALNIŠKE STORITVE, GOSTINSTVO IN TRGOVINA DOMEN ŠEŠERKO S.P.

Pekrska cesta 4
2000 Maribor
 
Davčna Številka: SI50487604
 
TRR Račun: IBAN SI56 6100 0001 0393 024
 
 

kontaktirajte nas

Z veseljem vam
bomo pomagali

Obrnite se na nas danes in zaupajte vaše težave v roke naših izkušenih tehnikov. Skupaj bomo poskrbeli za nemoteno delovanje vaših naprav!

Računalniški servis maribor

Pogosto
zastavljena vprašanja in odgovori

Kako dolgo traja popravilo računalnika v vašem servisu? + -

Čas popravila se lahko razlikuje glede na vrsto težave in obsežnost popravila. Običajno se trudimo, da popravila izvedemo v najkrajšem možnem času, vendar natančen časovni okvir določimo glede na potrebe vsakega posameznega primera.

Ali nudite tudi storitve na terenu? + -

Seveda, ponujamo tudi storitve na terenu za primere, ko je to potrebno. Za večje sistemske težave ali vzdrževanje v poslovnih okoljih smo vam na voljo tudi izven našega servisa.

Kako določite ceno za popravila? + -

Cena popravila je odvisna od več dejavnikov, kot so vrsta težave, potrebne nadomestne dele, delovni čas in zahtevnost dela. Po temeljiti diagnostiki vam predstavimo oceno stroškov, preden nadaljujemo s popravilom, tako da ni neprijetnih presenečenj.

Ali nudite garancijo na svoje storitve? + -

Da, ponujamo garancijo na opravljeno delo in nadomestne dele, ki smo jih uporabili pri popravilu. Če se ista težava pojavi v garancijskem obdobju, bomo brezplačno ponovno pregledali napravo in jo popravili, če je potrebno.